Rødspættecup

Rødspætte Cup er desværre aflyst i 2020, grundet corona-virus.

FFI skriver:

– Vi har gjort ALT for at finde løsninger på udfordringerne med corona-virus og finde en vej igennem at holde turneringen på forsvarlig vis. Det har dog ikke være muligt, og vi mener, at vi har truffet en logisk, men også vanvittig hård beslutning, oplyser Kim Sørensen fra Rødspætte Cup-udvalget.

Rødspætte Cup skulle være afviklet i dagene 9.-13. april med deltagelse af 322 hold fra Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Vanen tro var der udsolgt til den populære turnering,

– Vi ved, at mange vil være utroligt skuffede over, at vi i år skal igennem en påske uden liv og glade dage med Rødspætte Cup. Vi ved også, at vores beslutning kommer til at få enorm betydning for vores elskede klub, og vi håber inderligt, at I vil bakke 120 procent op om de tiltag, klubben finder på for at kompensere for den manglende indtjening, som aflysningen resulterer i, skriver Rødsætte Cup-udvalget til FfI’s medlemmer.

Ifølge den nyvalgte formand Peter Laigaard går FfI Håndbold med aflysningen glip af indtægter på næsten en million kroner. Det er halvdelen af klubbens budget.

– Vi skal som klub holde fanen højt og vise, at vi er stærke i modgang. Vi skal ud og finde på nye måder at bruge de mange gode kræfter, der er i klubben til at finde økonomi til, at vi også i den kommende sæson kan skabe nogle fantastiske rammer for vores medlemmer. Vores fokus er nu på at få lukket tingene godt ned, så både deltagere, sponsorer, hjælperklubber, leverandører og andre samarbejdspartnere er klar til at bakke os op, når vi vender stærkt tilbage i 2021, lyder det fra Rødspætte Cup-udvalget.

FfI Håndbold refunderer indbetalingerne fra de enkelte klubber.

http://www.rodcup.dk/