SEIF´s U10-piger vinder Partille Cup 2019.

SEIF Håndbold sejlede lørdag d. 8. juli hjem fra Partille Cup i Göteborg, og det er ikke tomhændet. U10-pigerme gik hele vejen, vandt samtlige kampe og blev fortjent fejret med den eftertragtede pokal og guldmedaljer i verdens største håndboldturnering.

U11-piger måtte strække våben i semifinalen, hvor Ydun fra København var stærkere. Men heller ikke dette hold rejser tomhændet hjem – højst overraskende blev pigerne kaldt til informationen som vinder af Consat Throphy – det hold, der har lukket færrest mål ind i konkurrence med 1751 andre hold. Det blev præmieret med en tablet til hver spiller.

En flot afslutning på sæsonen, hvor U12, U14 og U16 markerede sig stærkt med guld, sølv og bronze til Rødspætte i Frederikshavn – og i Sverige var det de to yngste turneringshold, der havde succes.

– Det var dejligt at mærke det fællesskab, en sådan tur giver, eksempelvis når de små piger ikke kan/vil sove, før U17-pigerne har sunget godnatsang. Eller når U13-drenge står tidligt op og tager sporvognen ud for at heppe på de små, siger formand i SEIF Håndbold, Christian Bang.

En krølle på historien om U10-pigernes guld er, at SEIF havde to spillere med fra HEI (Aarhus). De skulle herop med familien og havde ikke et hold at spille på.

Grunden til, at de valgte at spørge netop SEIF Håndbold, var, at den ene forælder netop havde læst i Ulrik Wilbeks bog, at SEIF Håndbold har en stærk kultur og et unikt udviklingsmiljø. Et dejligt skulderklap, konstaterer Christian Bang.