Støtteløb

Intersport i Frederikshavn, er i gang med arrangere et støtteløb, da mange idrætsklubber også bliver hårdt ramt i forbindelse med Corona-virus. Der er allerede en del fra SEIF håndbold der har meldt sig til støtteløbet, og vi håber at få endnu flere med. Så hvis du har tid og lyst og gerne vil støtte vores dejlige klub, håber vi, at også du og din familie vil tilmelde jer 😊

Man tilmelder sig ved at trykke på SEIF håndbold, i meningsmålingen i gruppen:))

https://www.facebook.com/groups/640088780148571/?hc_location=group

TURNERINGEN FOR SÆSON 2019/2020 ER AFSLUTTET

Et enigt håndboldforbund har fredag besluttet, at turneringen for alle rækker med undtagelse af senior liga og senior 1. division er slut.

Da regeringen onsdag meldte ud, at idrætsaktiviteter burde suspenderes for de kommende 14 dage, traf et samlet Dansk Håndbold Forbund hurtigt beslutningen om at indstille alle kampe frem til onsdag d. 25. marts.

Efterfølgende har Dansk Håndbold Forbund og de tre distriktsforbund – Håndbold Region Øst, Fyns Håndbold Forbund og Jydsk Håndbold Forbund – som administrerer turneringen for 2. division og nedefter, i enighed besluttet, at turneringen for alle rækker fra og med 2. division er afsluttet for sæsonen 2019/2020. Dette gælder fra onsdag d. 11. marts 2020 klokken 23.59.

Beslutningen medfører også, at alle børne- og ungdomskampe aflyses, U17 liga og U19 liga stopper, og ungdoms-DM aflyses.

Op- og nedrykning
Den vidtrækkende beslutning har naturligvis betydning for op- og nedrykning. I denne sæson vil der derfor kun være direkte op og nedrykning, hvilket betyder, at der ikke afvikles kvalkampe. Dette gælder naturligvis ikke liga og 1. division, der fortsat fastholder, at sæsonen er sat på pause og dermed afventer situationen.

Beslutningen betyder også, at der ikke stilles hold til kvalkampe om oprykning fra 2. division til 1. division, og at de hold i 1. division, der ender sæsonen med at skulle have spillet kvalkampe, forbliver i 1. division.

De lokale forbunds- og kredskontorer vil træffe beslutning om, hvordan der skal fyldes op i rækkerne ved ledige pladser. De vil herefter kunne svare på spørgsmål om op- og nedrykning.

Følg myndighedernes anbefalinger
I og med at al turnering er aflyst, henstiller Dansk Håndbold Forbund til, at man respekterer myndighedernes anbefalinger om ikke at dyrke indendørs idræt for en periode, der lige nu er fastsat til 14 dage fra på mandag. Vi har alle et ansvar for, at smitten ikke spredes, og dette bedes alle håndboldudøvere understøtte.

For mere information
For yderligere information kan man kontakte de tre forbund på deres mail. I forhold til op- og nedrykning bedes man vente, til de enkelte kontorer melder noget ud.

  • Fyns Håndbold Forbund: fhf@dhf.dk
  • Håndbold Region Øst: hro@dhf.dk
  • Jydsk Håndbold Forbund: jhf@dhf.dk

SEIF suspenderer samtlige aktiviteter.

Vi modtaget en henvendelse fra Frederikshavn kommune, som er sendt til samtlige af kommunens foreninger.

Her henstiller kommunen til at foreningslivet udelukkende afholder absolut nødvendige møder, træninger og forsamlinger.

Derudover har statsminister Mette Frederiksen opfordret til at samtlige fritidsaktiviteter stoppes øjeblikkeligt.

Indtil yderligere udmeldinger, så suspenderes samtlige aktiviteter i SEIF Badminton, SEIF Floorball, SEIF Håndbold, SEIF Senioridræt, SEIF Crossfit og SEIF Fodbold.