Dygtige håndboldspillere i SEIF håndbold.

SEIF Håndbold har uden tvivl mange dygtige håndboldspillere på alle vores drenge og pige hold.

Det kan man se, når man kommer i Bannerslundhallen og ser vores unge mennesker træne og spille håndbold.

Nogle af vores drenge og piger er så heldige at de er eller har været udtaget til Kredstræning i Kreds 1. De har trænet ca. 1 gang om måneden, sammen med andre spillere fra en masse andre klubber i vores ende af landet.

Igennem flere år har vi haft SEIF´ere med på det endelige kredshold, som spiller mod de 7 andre kredse til et iagttagelsesstævne, hvor talenttrænere mm. fra DHF kommer og ser på pigerne og drengene.

I år er ingen undtagelse. Vi har hele 6 spillere og 1 reserve med på det endelige kredshold (holdet består af 14 spillere) – nemlig Anne Sofie Thorbøll, Johanna Keller, Johanne Østergaard, Julie Thorbøll, Natasja K. Nielsen, Sille V. Nielsen og Ea Svendsen.

De skal spille i den kommende weekend i Hobro, og talentansvarlig Flemming Dam Larsen har skrevet dette indlæg til spillerne:

–  Det er med stor glæde, spænding og forventning, at vi skal se piger fra årgang 2005 i aktion ved iagttagelse stævnet i Helsinge samt ved kredsstævnet i Hobro. Her vil omkring 160 piger vise sig frem for venner og veninder, forældre, klubtrænere, kredstrænere, talenttrænere og landsholdstrænere. Hallerne vil være fyldt med forventninger, spænding, nervøsitet og naturligvis glæde. Husk, når du går på banen for at vise, hvad du kan, så spiller du håndbold på grund af glæden til spillet, venskabet, og forhåbentlig ambitionen om, hver gang at dygtiggøre dig som håndboldspiller.-

 Han skriver endvidere:

Til alle piger, der i dag gerne vil ud og vise, hvad de går og træner på i hverdagen, vil jeg gerne gøre opmærksom på, hvad vi fra talentsystemet forventer af jer:

  1. Piger, der gør deres bedste, også selv om der jo uundgåeligt vil opstå fejl.
  2. Piger, der viser glæde, positiv attitude og bakker hinanden op.
  3. Piger, der vil og tør – både individuelt og i det kollektivt spil.

Her fra SEIF Håndbold vil vi ønske jer et STORT held og lykke i weekenden. Gi´ den gas.

Udover de spillere der skal med til iagttaglesesstævne, er 2 af vores U17 spillere blevet udtaget til talenttræning af DHF, nemlig Louise Christensen og Nanna Degn Mariegaard. De er udtaget sammen med 38 andre spillere fra hele landet og skal møde i Fredericia fra d. 30. januar til d. 2. februar.

Også et kæmpe STORT tillykke til dem.