Dansk Håndbold Forbund indkalder SEIF-spillere

Dansk Håndbold Forbund har indkaldt spillere i årgang 2002/2003 til såkaldt talenttræning, som er for spillere i U17-landsholdstruppen og spillere lige uden for landsholdstruppen – og igen er der bud efter spillere fra SEIF.

Denne gang er det hele tre spillere fra det talentfulde kuld af U17-spillere: Louise Christensen, som for øvrigt lige har været afsted med U17-landsholdet, Kirstine Bang, som har været med en del gange, og glæden var stor, da også keeper Nanna Degn Mariegaard blev udtaget for første gang.

– Vi har forsøgt at tænke langsigtet i vores talentudvikling, og med pigernes hårde arbejde i SEIF Crossfit, på landevejen og selvfølgelig i hallen, så giver det også afkast. Nu skal de “måles op” mod spillere fra resten af landet, og her er målet at finde kommende A-landsholdsspillere. Der er yderligere et par stykker fra dette kuld, som banker på til en plads i talenttræningen, og mon ikke der også i de yngre årgange er et par spillere, som kommer i betragtning, siger formand Christian Bang, SEIF Håndbold.

SEIF-pigerne spiller i landets bedste række og kæmper med nogle af Jyllands bedste klubber. SEIF næsten sikker på at skulle spille 1. division A efter jul, hvilket har været målsætningen fra sæsonstart.

Som en lille krølle på historien er den tidligere SEIF-spiller Ida Andersen, der netop er skiftet fra EH Aalborg til Vendsyssel Håndbold) udtaget til U20-landsholdets tur til La Santa. Vendsyssel har også Sylvie Gamys og Anna Veng med på U20-landsholdet.