SEIF har igen tre divisionshold

SEIF har igen i denne sæson tre ungdomshold, som skal spille divisionshåndbold.

Sidste år skrev SEIF historie med tre divisionshold, og historien gentager sig altså i år.

De talentfulde U17-piger røg direkte i 1. division uden at skulle spille kvalifikation.

– Det var selvfølgeligt en lettelse, men der ingen tvivl om, at vi hører til blandt Jyllands bedste hold. Nu må vi finde nogle træningskampe, så vi er klar til sæsonstart, udtaler holdets ny træner, Michael Hald.

SEIF-pigerne sluttede i den forgangne sæson som nr. 11 i Jylland. Målet er en bedre placering i denne sæson.

– Intensiteten i træningen er bedre i år, og vi træner sammen med Sæbys 1. divisionsdamer en gang om ugen, ligesom flere af spillerne har mulighed for at træne med Vendsyssel Håndbold en gang om ugen, siger Michael Hald.

SEIF’s U15-piger havde i kvalifikationen til 1. division fordel af hjemmebane, og en sejr over Hjallerup og et nederlag til Ikast var nok til at sikre pladsen i 1. division.

– Vi har mange dygtige spillere og havde igen i år tilmeldt hold 2 til kvalifikation til 2. division, oplyser træner Mia Nissen.

Lodtrækningen til kvalifikationen betød, at SEIF 2 skulle møde FfI’s førstehold, og efter en tæt kamp vandt SEIF. Med to sejre yderligere var der ingen tvivl om pladsen i 2. division.

– Sidste år var det helt vildt, at vi kunne præsentere tre divisionshold, og det er stadig stort for en lille klub som SEIF Håndbold, at vi kan konkurrere med de store klubber rundt i Jylland. Men vi skal ikke glemme, at vi er en breddeklub, hvor der er plads til alle, og derfor er det faktisk mere glædeligt, at vores medlemstal vokser år for år – og især drengesiden bliver flere og flere, siger formand Christian Bang.