SEIF Håndbold optimerer trænerstaben

Kort tid efter SEIF Håndbolds succes ved Rødspætte Cup, er SEIF stolt over at kunne offentliggøre en optimering af trænerstaben til den kommende sæson.

– Med over 30 trænere synes vi selv, at det er et flot puslespil, der nu er gået op, siger Christian Bang, formand for SEIF Håndbold.

På drengesiden er der tilgang af Peter Stokbro, der vender hjem med ny inspiration efter en sæson i Dronninglund. Han skal sammen med Troels Stausbo og Jacob Schüsler udvikle SEIF’s U13-drenge (to hold) i næste sæson.

– Jacob Schüsler skal tillige hjælpe med at udvikle vores tre dygtige og unge trænere på U11-drenge, så overgangen fra U11 til U13 bliver nemmere, oplyser Christian Bang.

Derudover får drengegruppen tilgang af Kent Nørregaard, der har været træner i SEIF Håndbold i flere år. De senere år har han dog brugt tiden på at træne og dømme floorball. Nu skal han hjælpe Jørgen Thomsen med SEIF’s U15-drenge.

På pigesiden sker der større udskiftninger. Erik Bang stopper som træner, men fortsætter i en rolle, hvor han bidrager til de yngste hold med råd og vejledning til både spillere og trænere på pigesiden.

Til at overtage SEIF’s yderst talentfulde U15-piger er der tilgang af Flemming “Flower” Andersen, som i flere år har været træner i FfI’s ungdomsafdeling. Sammen med Christian Bang, Allan og Mette Thorbøll og forhåbentligt en enkelt mere skal han forsøge at bygge videre på hver enkelt spiller.

På U17-piger kommer Michael Hald, som er en erfaren træner, der i flere år har huseret på vestkysten, senest i Tornby. Henrik Christiansen er også tilbage i folden efter at have fået “orlov” til at cykle til Paris med Team Rynkeby – og sammen med Jesper Mariegaard og Christian Bang skal SEIF også her forsøge at skubbe på udviklingen.

– På alle hold har vi forsøgt at sikre kontinuitet, da vi allerede sidste år havde en stærk trænerbesætning, og samtidig får vi nye øjne og nye inspiration ude fra. Det er fantastisk, at vi har så mange voksne og velkvalificerede trænere til den kommende sæson, og det er faktisk endnu mere fantastisk, at der tilknyttet “ung-trænere” på alle de yngre hold, som er ungdomsspillere i klubben. Dette giver en dejlig samhørighed og klubånd, og som en forælder skrev forleden: “De unge trænere er rollemodeller og sår frø hos børnene”. Vi glæder os allerede til den kommende sæson, og flere hold er allerede i gang med at sommertræne, fortæller Christian Bang.