Talentudviklingen blomstrer i SEIF Håndbold

Tidligere på ugen blev den tidligere SEIF-spiller Lærke Christensen udtaget som én af blot syv spillere til et målrettet projekt, som Dansk Håndbold Forbund har sat i gang for at finde og udvikle fremtidens A-landsholdsspillere.

Onsdag fik Kirstine B. Hermansen så igen indkaldelse til forbundets talenttræning, som hun tidligere har måttet melde afbud til på grund af en skade. En trup af spillere fra hele landet, som er i betragtning til U17- og U19-landsholdene.

Og i denne uge er Louise Christensen samlet med netop U17-landsholdet, hvor hun debuterer i weekenden. Her spiller de rød/hvide farver to landskampe i Rumænien, inden de i næste uge fortsætter til Budapest for at spille to kampe mod Ungarn.

– Det er dejligt at se, at det hårde arbejde Kirstine og Louise yder i klubben og i SEIF Crossfitness bliver belønnet – og samtidig er det jo dejligt, at de har en lokal som Lærke, at de kan se op til, siger Christian Bang fra SEIF Håndbold.

– Pigerne her er bestemt ikke de eneste, der yder en stor indsats i træningslokalerne ude i Strandby/Elling, og jeg tør godt love, at det ikke er de sidste spillere fra SEIF Håndbold, som vi ser i forbundsregi, udtaler Christian Bang.