Dygtige håndboldspillere i SEIF håndbold.

SEIF Håndbold har uden tvivl mange dygtige håndboldspillere på alle vores drenge og pige hold.

Det kan man se, når man kommer i Bannerslundhallen og ser vores unge mennesker træne og spille håndbold.

Nogle af vores drenge og piger er så heldige at de er eller har været udtaget til Kredstræning i Kreds 1. De har trænet ca. 1 gang om måneden, sammen med andre spillere fra en masse andre klubber i vores ende af landet.

Igennem flere år har vi haft SEIF´ere med på det endelige kredshold, som spiller mod de 7 andre kredse til et iagttagelsesstævne, hvor talenttrænere mm. fra DHF kommer og ser på pigerne og drengene.

I år er ingen undtagelse. Vi har hele 6 spillere og 1 reserve med på det endelige kredshold (holdet består af 14 spillere) – nemlig Anne Sofie Thorbøll, Johanna Keller, Johanne Østergaard, Julie Thorbøll, Natasja K. Nielsen, Sille V. Nielsen og Ea Svendsen.

De skal spille i den kommende weekend i Hobro, og talentansvarlig Flemming Dam Larsen har skrevet dette indlæg til spillerne:

–  Det er med stor glæde, spænding og forventning, at vi skal se piger fra årgang 2005 i aktion ved iagttagelse stævnet i Helsinge samt ved kredsstævnet i Hobro. Her vil omkring 160 piger vise sig frem for venner og veninder, forældre, klubtrænere, kredstrænere, talenttrænere og landsholdstrænere. Hallerne vil være fyldt med forventninger, spænding, nervøsitet og naturligvis glæde. Husk, når du går på banen for at vise, hvad du kan, så spiller du håndbold på grund af glæden til spillet, venskabet, og forhåbentlig ambitionen om, hver gang at dygtiggøre dig som håndboldspiller.-

 Han skriver endvidere:

Til alle piger, der i dag gerne vil ud og vise, hvad de går og træner på i hverdagen, vil jeg gerne gøre opmærksom på, hvad vi fra talentsystemet forventer af jer:

  1. Piger, der gør deres bedste, også selv om der jo uundgåeligt vil opstå fejl.
  2. Piger, der viser glæde, positiv attitude og bakker hinanden op.
  3. Piger, der vil og tør – både individuelt og i det kollektivt spil.

Her fra SEIF Håndbold vil vi ønske jer et STORT held og lykke i weekenden. Gi´ den gas.

Udover de spillere der skal med til iagttaglesesstævne, er 2 af vores U17 spillere blevet udtaget til talenttræning af DHF, nemlig Louise Christensen og Nanna Degn Mariegaard. De er udtaget sammen med 38 andre spillere fra hele landet og skal møde i Fredericia fra d. 30. januar til d. 2. februar.

Også et kæmpe STORT tillykke til dem.

 

Fire pigehold fra SEIF blandt Jyllands bedste

I anden halvdel af håndboldsæsonen, som begynder 4. januar, er SEIF Håndbold igen godt med blandt de bedste hold på ungdomsårgangene for piger.

U11 og U13 er tilmeldt den bedste række, som her hedder AA, og både U15 og U17 spiller i 1. division A og er hermed mellem de bedste 12 hold i Jylland.

U15 trænes af Flemming Andersen Boesen, Allan Thorbøll og Anne Mia Nissen.

Dette hold var ude i en spændende kvalifikationskamp om plads i den bedste række. Modstanderen var Silkeborg/Voel. SEIF vandt – efter en af de bedste kampe i sæsonen – med 21-20 efter at have ført 21-16 fire minutterfør tid.

Andetholdet i U15 sluttede på en flot fjerdeplads i 2. division.

U17 trænes af Christian Bang og Michael Hald. Som tidligere nævnt er nogle af spillerne i denne årgang med omkring Dansk Håndbold Forbunds talenttræning, og senest var Louise Christensen med U18-landsholdet i Polen.

De to årgange har et rigtig godt sammenhold og træner en del sammen – både i SEIF Crossfitness og Bannerslundhallen.

 

Kredstræning

Følgende spillere fra SEIF Håndbold´s U15 piger, er indkaldt til fælles kredstræning med kreds 1,2 og 4 i Skive, lørdag d. 4. januar 2020.

Anne Sofie Thorbøll, Ea Svendsen, Johanna Keller, Julie Thorbøll, Natasja Nielsen, Sille V. Nielsen og Johanne Østergaard.

Stort tillykke til alle 7 piger og pøj pøj den 4. januar.

 

 

Dansk Håndbold Forbund indkalder SEIF-spillere

Dansk Håndbold Forbund har indkaldt spillere i årgang 2002/2003 til såkaldt talenttræning, som er for spillere i U17-landsholdstruppen og spillere lige uden for landsholdstruppen – og igen er der bud efter spillere fra SEIF.

Denne gang er det hele tre spillere fra det talentfulde kuld af U17-spillere: Louise Christensen, som for øvrigt lige har været afsted med U17-landsholdet, Kirstine Bang, som har været med en del gange, og glæden var stor, da også keeper Nanna Degn Mariegaard blev udtaget for første gang.

– Vi har forsøgt at tænke langsigtet i vores talentudvikling, og med pigernes hårde arbejde i SEIF Crossfit, på landevejen og selvfølgelig i hallen, så giver det også afkast. Nu skal de “måles op” mod spillere fra resten af landet, og her er målet at finde kommende A-landsholdsspillere. Der er yderligere et par stykker fra dette kuld, som banker på til en plads i talenttræningen, og mon ikke der også i de yngre årgange er et par spillere, som kommer i betragtning, siger formand Christian Bang, SEIF Håndbold.

SEIF-pigerne spiller i landets bedste række og kæmper med nogle af Jyllands bedste klubber. SEIF næsten sikker på at skulle spille 1. division A efter jul, hvilket har været målsætningen fra sæsonstart.

Som en lille krølle på historien er den tidligere SEIF-spiller Ida Andersen, der netop er skiftet fra EH Aalborg til Vendsyssel Håndbold) udtaget til U20-landsholdets tur til La Santa. Vendsyssel har også Sylvie Gamys og Anna Veng med på U20-landsholdet.

 

SEIF har igen tre divisionshold

SEIF har igen i denne sæson tre ungdomshold, som skal spille divisionshåndbold.

Sidste år skrev SEIF historie med tre divisionshold, og historien gentager sig altså i år.

De talentfulde U17-piger røg direkte i 1. division uden at skulle spille kvalifikation.

– Det var selvfølgeligt en lettelse, men der ingen tvivl om, at vi hører til blandt Jyllands bedste hold. Nu må vi finde nogle træningskampe, så vi er klar til sæsonstart, udtaler holdets ny træner, Michael Hald.

SEIF-pigerne sluttede i den forgangne sæson som nr. 11 i Jylland. Målet er en bedre placering i denne sæson.

– Intensiteten i træningen er bedre i år, og vi træner sammen med Sæbys 1. divisionsdamer en gang om ugen, ligesom flere af spillerne har mulighed for at træne med Vendsyssel Håndbold en gang om ugen, siger Michael Hald.

SEIF’s U15-piger havde i kvalifikationen til 1. division fordel af hjemmebane, og en sejr over Hjallerup og et nederlag til Ikast var nok til at sikre pladsen i 1. division.

– Vi har mange dygtige spillere og havde igen i år tilmeldt hold 2 til kvalifikation til 2. division, oplyser træner Mia Nissen.

Lodtrækningen til kvalifikationen betød, at SEIF 2 skulle møde FfI’s førstehold, og efter en tæt kamp vandt SEIF. Med to sejre yderligere var der ingen tvivl om pladsen i 2. division.

– Sidste år var det helt vildt, at vi kunne præsentere tre divisionshold, og det er stadig stort for en lille klub som SEIF Håndbold, at vi kan konkurrere med de store klubber rundt i Jylland. Men vi skal ikke glemme, at vi er en breddeklub, hvor der er plads til alle, og derfor er det faktisk mere glædeligt, at vores medlemstal vokser år for år – og især drengesiden bliver flere og flere, siger formand Christian Bang.